Handelsbetingelser & Privacy Policy


Handelsbetingelser

Hos Folks Copenhagen tilbyder vi selfølgelig som standard 14 dages fortrydelsesret samt 2 års reklamationsret efter gældende dansk købelov.

Virksomhedsoplysninger:

Virksomhedens navn: Folks Aps

CVR nr. 24239225

Fysisk adresse: Bratskovvej 17, st. 2720 Vanløse

E-mail adresse: hello@folks.dk

Telefonnummer: 21779177

Nykredit

Reg: konto:

 

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb hos folks skal du  igennem 4 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Tjek at alle oplysninger er korrekte og gå til betaling

 

Bestilling:

 

Når du har gennemført din bestilling vil du kort efter modtage en mail med en bekræftelse på din ordre (Modtager du ikke en mail, så tjek venligst din "uønsket post") 

 

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

 

Betaling:

Hos folks kan der betales med:

Dankort

Visa kort

Visa Electron

MasterCard

MaserCard debit

 

Der tages IKKE gebyr på danske kort ved betaling på folks.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra folks. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Fragt:

Leveringstiden er 1-2 dage

Vi tilbyder vores kunder gratis fragt, når der handles for mere end 499,- på folks.dk 

Vi sender dine varer med postdanmark til din privatadresse for 29 kr. Du vil modtage en mail når pakken afsendes og vil herefter modtage den inden for 2 dage.

Er din pakke bortkommet, så kontakt venligt folks på hello@folks.dk, så finder vi en løsning. 

 

Forsendelser til udlandet beregnes individuelt baseret på modtagerland og pakkens vægt.

Ordren gennemføres med en fragtpris på 0 kr. og den individuelle pris efterfaktureres.

 

Foreign shipments are calculated individually based on destination and package weight.

The initial freight price is set to 0 DKK., and the realised freight price will be invoiced separately.

Vi ser frem til at handle med dig

 

Privacy Policy

HVAD GØR VI med dine oplysninger?
Når du køber noget fra vores butik, som er en del af køb og salg proces, indsamler vi dine personlige oplysninger, som du giver os, såsom dit navn, adresse og e-mail-adresse.

Når du 'browser' gennem vores butik, modtager vi også automatisk din computers Internet Protocol (IP) adresse, som hjælper os med at lære om din browser og operativsystem.

E-mail marketing (hvis relevant): Med din tilladelse kan vi sende dig e-mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.


SAMTYKKE

Hvordan får du mit samtykke?
Idet du giver os personlige oplysninger ved at gennemføre en transaktion, bekræfter dit kreditkort, placere en ordre, sørge for en levering eller returnere et køb, forudsætter vi, at du giver samtykke til vores indsamling af disse informationer og vi kun bruger dem til denne særlige grund.

Hvis vi beder om dine personlige oplysninger til en sekundær årsag, ligesom markedsføring, vil vi enten bede dig om din direkte samtykke eller give dig en mulighed for at sige nej.

Hvordan hæver jeg mit samtykke?

Skulle du efter at have givet samtykke skifte mening, så kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Kontakt os på hello@folks.dk

OPLYSNING
Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet ved lov til at gøre det, eller hvis du overtræder vores servicevilkår.


Tredjepartstjenester
Generelt vil de tredjeparts udbydere vi gør brug af kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det nødvendige omfang for at give dem mulighed for at udføre de tjenester, de leverer til os.

Visse tredjeparts tjenesteudbydere, såsom betaling gateways og andre betaling transaktionsomkostninger, har deres egen politik om beskyttelse i forhold til de oplysninger, vi er forpligtet til at give dem til dine købs-relaterede transaktioner.

For disse udbydere, anbefaler vi, at du læser deres privatliv politikker, så du kan forstå den måde, hvorpå dine personlige oplysninger vil blive håndteret af disse udbydere.

Især huske, at visse udbydere kan være placeret i eller har faciliteter, der er placeret en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at gå videre med en transaktion, der involverer de tjenester af en tredjepart tjenesteudbyder, så dine oplysninger kan blive underlagt lovgivningen i det land(e), hvor tjenesteyderen eller dens faciliteter er placeret.

Som et eksempel, hvis du befinder dig i Canada og din transaktion behandles af en betalings-gateway placeret i USA, så vil din personlige oplysninger, der bruges til at fuldføre denne transaktion kan være genstand for offentliggørelse i henhold til USA lovgivning, herunder Patriot Act.

Når du forlader vores butik hjemmeside eller omdirigeres til en tredjepart hjemmeside eller program, er du ikke længere underlagt denne fortrolighedspolitik eller vores website servicevilkår.

Links
Når du klikker på links på vores butik, kan de henvise dig væk fra vores hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for andre siders privacy policies og opfordrer dig til at læse deres private policies.

Google Analytics:
Vores butik anvender Google Analytics til at hjælpe os med at lære om hvem der besøger vores hjemmeside, og hvilke sider der bliver kigget på.

SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger har vi almindelige forholdsregler og følger branchens bedste praksis for at sikre, at det ikke er uhensigtsmæssigt tabt, misbrugt, adgang til, oplyses, ændres eller ødelægges.

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, bliver oplysningerne krypteret med secure socket layer (SSL), og lagres med en AES-256 kryptering. Selv om der ikke findes metoder for transmission via internettet eller elektronisk lagring som er 100% sikker, så følger vi alle PCI-DSS krav og gennemfører yderligere generelt accepterede industristandarder.

COOKIES

Når du 'browser' folks hjemmeside vil cookies placeres på din computer, så vi kan forstå, hvad du er interesseret i.

ÆNDRINGER I DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi forbeholder os retten til at ændre denne fortrolighedspolitik når som helst, så gennemgå det ofte. Ændringer og præciseringer vil træde i kraft umiddelbart efter deres udstationering på hjemmesiden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer til denne politik, vil vi underrette dig her, at det er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger det, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, bruger vi og / eller afsløre det.

Hvis vores butik er erhvervet eller fusioneret med et andet selskab, kan dine oplysninger blive overført til de nye ejere, så vi kan fortsætte med at sælge produkter til dig.

 

 

 

Handelsbetingelser for Folkscph.dk ApS

Folkscph.dk ApS
Pilestræde 45 5,
1112 København K
TLF: +4521779177
CVR: 24239225

Betaling

Folkscph.dk ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

Folkscph.dk ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Folkscph.dk ApS's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Folkscph.dk ApS afsender varer med følgende: GLS - Privat, GLS - Pakkeshop, PostNord - Privat, PostNord - Valgfrit udleveringssted, DAO - Direkte, DAO - Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.


Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".


Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail hello@folks.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Folkscph.dk ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Folkscph.dk ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Folkscph.dk ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Folkscph.dk ApS
Pilestræde 45 5,
1112 København K
TLF: +4521779177

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Folkscph.dk ApS, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Folkscph.dk ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Folkscph.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Folkscph.dk ApS er:

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Folkscph.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@folks.dk.

Cookies
På https://www.folkscph.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://www.folkscph.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Folkscph.dk ApS's hjemmeside.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: hello@folks.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.